För närvarande är du på:

HOMESTYLINGSKA DU SÄLJA DIN BOSTAD?

Då kan det vara all idé att göra en homestyling - homestaging och vi kan hjälpa dig! Undersökningar visar att hem som stylats leder till en bättre affär, bostadens säljs snabbare och till ett bättre pris. Tänk på att homestyling hos privatpersoner dessutom är avdragsgillt i deklarationen vid en försäljning och ska tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Enkelt kan man räkna att man gör en vinst på försäljningen bostaden kan priset på stylingen skrivas ned med cirka 25%. Du kan läsa mer om Skatteverkets syn på homestyling här härKONSULTATION

Du vill göra det mesta av arbetet på egen hand men konsulterar stylisten. Vi kommer hem till din bostad och går under ca 1 tim igenom ditt hem; rum för rum. Du får konkreta tips och råd under vårt möte på vad du själv kan göra och hur du stylar hemmet inför fotografering och försäljning. Inom ett par dagar får du ett mail innehållande en anpassad åtgärdslista med utförlig information om vad du bör göra för att lyckas med din homestyling.

Pris: 2 995 kr (vid köp av STYLING ingår konsultation)STYLING SMALL

Vi kommer hem till dig och stylar din bostad. Vi arbetar utifrån befintlig inredning och möblemang för att skapa en tilltalande miljö. Med kompletterande textilier, tavlor, belysning, växter och inredningsdetaljer skapar vi en trivsam miljö utifrån bostadens behov. Målet är att bostaden ska upplevas ombonad, fräsch och inbjudande, samtidigt som den ger ett neutralt intryck. Vid behov utför vi även enklare ommöblering.

Pris: från 4 995 krSTYLING MEDIUM

Vi kommer hem till dig och stylar din bostad; rum för rum. Vi utför ommöblering av befintliga möbler samt kompletterar hemmet med mindre möbler vid behov. För att skapa en trivsam miljö stylar vi ditt hem med textilier, tavlor, belysning, växter och inredningsdetaljer. Målet är att bostaden ska upplevas ombonad, fräsch och inbjudande, samtidigt som den ger ett neutralt intryck.

Pris: från 7 995 krSTYLING LARGE

Vi stylar upp din bostad komplett med möbler, accessoarer, tavlor, textiler, belysning, växter och inredningsdetaljer. Ett tomt hem är svårt att sälja och målet är att bostaden ska upplevas ombonad, fräsch och inbjudande, samtidigt som den ger ett neutralt intryck.

Pris: från 14 995 krREFERENSOBJEKT - NÅGRA HEM VI STYLATVAD FÖRVÄNTAS AV DIG SOM KUND?

Du förväntas förbereda din bostad, innan vi kommer, genom att plocka bort de saker som inte ska vara med på homestylingen, enligt överenskommelse. Det innebär t.ex. att plocka bort privata saker, hygienartiklar och saker som hör vardagen till (såsom ex kläder, skor och tidningar) samt att städa av bostaden. Detta för att vi skall kunna komma igång med vår styling så snart som möjligt. Önskar du hjälp med detta kan vi givetvis genomföra det mot självkostnadspris enligt offert.JAG VILL VETA MER!

Ring oss för att boka en tid: 042-282258 eller

Blackballon Fördel
Nyhetsbrev