För närvarande är du på:

Bambustege Tine K

Bambustege Tine K

2 175 kr

Snabb överblick

Bambustativ


Mått: 40 cm H160 cm


Material: Bambu


Färg: NaturBESTÄLLNINGSVARA

Detaljer

Vacker ställning för badhanddukarna i bambu.

All bambu är handtillverkad, vilket innebär att varje produkt är unik. Bambu är ett underbart och motståndskraftigt material. Möblerna kan användas såväl inne som ute, vi rekommenderar att bambun står under tak. Om du väljer att låta bambumöblerna stå ute kommer de att förändras i färg och utseende över tid. Bambun blir mer grå/vit.

Skötselråd:

Se till att placera bambumöblerna på en torr yta för att undvika att möblernas ben absorberar vatten/fukt. Förvara alltid dina bambumöbler i ett torrt, frostfritt utrymme för vinterförvaring under höst och vinter. Observera att möblerna kan ha svår att klara vårt nordliga klimat då det är ett naturmaterial och för mycket regn kan skada produkten. Reklamationer som kan härledas till den miljö bambun har befunnit sig i avisas.

För att undvika mörka fläckar, svamp och smuts rekommenderar vi att möbler som används utomhus, tvättas med skurpulver, följt av en anti-mögel och mögel rengöringsmedel. Tvätta företrädesvis dina möbler under en solig dag för att få bästa resultat före, efter och under utomhussäsongen.

Ytterligare Information

Leveranstid Beställningsvara
Material Obehandlad Bambu
Färg Natur
Storlek H100 90 cm
Skötselråd Kräver vinterförvaring

Relaterade produkter

Blackballon Fördel
Nyhetsbrev