För närvarande är du på:

Blackballoon Showroom

Vi kommer tyvärr inte längre att ha öppet varje torsdag i vårt showroom. Detta med anledning av att vi för närvarande har många homestyling-projekt!

Du är dock alltid lika välkommen att besöka oss för att bara komma förbi och kika på våra varor och för att inspireras. För att vara säker på att vi är på plats, slå bara en signal innan 042-28 22 58.

Vi är oftast på plats dagligen, men har inga bestämda öppettider.Vi kommer att hålla öppet för speciella kundkvällar och andra events under våren 2015.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev (nere till höger på denna sidan), eller håll utkik på vårt instagramkonto (@blackballoonse) eller på Facebook - här kommer vi meddela när vi har events på gång!

Vi tar gärna emot privata visningar för dig!

Du kan komma ensam för att gå en runda i vårt showroom eller göra ett event med dina vänner. Ta med dina vänner och boka oss för föreläsning, inspiration & shopping!

VARMT VÄLKOMMEN!Om du kommer med bil så kan du använda parkeringsplatsen till höger om trapporna när den är ledig, den parkeringsplatsen tillhör Blackballoon.

Adress: Hövitsmansgatan 6B, 25437 Helsingborg

Du hittar oss här

Homestyling
Blogg
Blackballon Fördel
Nyhetsbrev