För närvarande är du på:

Bambubed Tine K vänster

Bambubed Tine K vänster

10 800 kr

* Obligatoriska fält

Snabb överblick

BESTÄLLNINGSVARA


Bambubed i loungemodell med dyna i bomull


Färg: Natur


Mått: 220 x 120 x H 70 cm


Material: BambuSittdyna


Färg: Vit/ljusgrå/Phantom


Material: 100% Bomullscanvas


Tvättråd: 30 grader


Detaljer

Snyggaste utemöblerna kommer från Tine K. Välj önskad färg på sittdynan. Tyget på dynan är smutsavisande. Sitthöjden på soffan är 28 cm + dynan är 10 cm.

All bambu är handtillverkad, vilket innebär att varje produkt är unik. Bambu är ett underbart och motståndskraftigt material. Möblerna kan användas såväl inne som ute, vi rekommenderar att bambun står under tak. Om du väljer att låta bambumöblerna stå ute kommer de att förändras i färg och utseende över tid. Bambun blir mer grå/vit.

Skötselråd:

Se till att placera bambumöblerna på en torr yta för att undvika att möblernas ben absorberar vatten/fukt. Förvara alltid dina bambumöbler i ett torrt, frostfritt utrymme för vinterförvaring under höst och vinter. Observera att möblerna kan ha svår att klara vårt nordliga klimat då det är ett naturmaterial och för mycket regn kan skada produkten. Reklamationer som kan härledas till den miljö bambun har befunnit sig i avisas.

För att undvika mörka fläckar, svamp och smuts rekommenderar vi att möbler som används utomhus, tvättas med skurpulver, följt av en anti-mögel och mögel rengöringsmedel. Tvätta företrädesvis dina möbler under en solig dag för att få bästa resultat före, efter och under utomhussäsongen.

Ytterligare Information

Leveranstid Beställningsvara
Material Obehandlad Bambu/Bomull
Färg Svart/Grå/Vit
Skötselråd Kräver vinterförvaring
Övrigt Handtillverkad

Relaterade produkter

Blackballon Fördel
Nyhetsbrev