Blackballoon är den genuina livsstilsbutiken för Dig som älskar inredning, design och accessoarer med mycket personlighet och känsla!

Blackballoon startade januari 2011. Namnet ”Blackballoon” skapades utifrån en känsla. Vi ville ge Dig som kund något nytt, en ny upplevelse och ny inspiration. En känsla som skulle infinna sig en lång stund efter att du lämnat butiken, en känsla som skulle få dig att längta tillbaka. Att sväva i en luftballong får Dig att uppleva en känsla av frihet, lycka, nya möjligheter och inspiration för själen. Blackballoon, en luftballong, representerar inte bara namnet, utan oxå känslan och ditt äventyr.

Inspirationen hämtar vi främst från vårt grannland i väst; Danmark, vilket oxå resulterat i att vi valt att marknadsföra flera stora danska varumärken. Vi på Blackballoon älskar lyxbohemisk och modern vintage, dvs en skön mix av det stilrena och enkla kombinerat med vintage och personlighet. I butiken finner Du ett brett utbud från några kända och etablerade leverantörer, såsom ex Tine K Home, Tell Me More och DAY Home. Vidare kompletterar Blackballoon utbudet med några mindre och nyare varumärken, såsom ex Cooee Design och DBKD. Allt för att erbjuda dig en riktigt skön mix för att skapa just Din stil i både dig själv och Ditt hem.

Blackballoons inredningsstil är i grunden det klassiska skandinaviska hemmet med dansk design som bas, kompletterat med en touch av internationell bohemisk lyx. Hos Blackballoon finner Du kollektioner som är krispiga och eleganta för att skapa en fridfull atmosfär, en sofistikerad elegans tillsammans med lugn lyx. Ett resultat av att noggranna val som väver samman glans, flärd och fantasi till en helhet.

Grundidén är att erbjuda Dig som kund design och inredning som är fylld av känsla och personlighet, där alla produkter hos Blackballoon kan kombineras med varandra.

Blackballoon, en butik fylld av livsstil!

Välkommen!

Team Blackballoon